O meni


Psihoterapevtka Katja Biščak
 

Sem certificirana psihodinamska psihoterapevtka z zaključeno specializacijo iz psihodinamske psihoterapije (SDGP-2007), ter študijem Propedevtike na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost v Ljubljani (2010, SIP).


22 let že stopam po poti psihoterapije. Dolgoletno izkušnjo osebnostne rasti in strokovno znanje sem po 9 letih izobraževanj iz psihodinamskega pristopa združila pri delu na svoji poklicni poti. Moje delovne izkušnje: 2009- Slovenski inštitut za psihoterapijo; 2011 do 2016 – sodelavka in članica strokovnega sveta v Centru za osebnostno rast in psihoterapijo CORP; 2016 - zasebna psihoterapevtska praksa v Ljubljani. Sem članica slovenske podružnice ECCP - External link opens in new tab or windowEvropskega združenja psihoanalitičnih pristopov - Slovenija (EZPPS). Delam v skladu z načeli etičnega kodeksa Evropske zveze za psihoterapijo (EAP).


Pri delu ohranjam kvaliteto, zato sodelujem s supervizorji: Ingo Klimkus, dipl.pol.,dipl.psih., psihodinamski psihoterapevt in Matjaž Regovec, doktor psiholoških znanosti, kvalificirani jungovski psihoanalitik in psihološki astrolog. Z redno udeležbo delavnic in izobraževanj iz psihoterapije pa skrbim za poklicno rast, širino in globino.


Poleg poklicne skrbim tudi za osebno rast in zadovoljstvo. Moja največja strast je petje, kjer preko solo petja, pevskih delavnic in nastopov odkrivam lastnosti svojega glasu, ter povezave med osebnostjo rastjo in kvaliteto petja ter odersko prezenco. Tudi sproščanje v naravi, šport, meditacija in umetniško izražanje so aktivnosti, ki me vedno znova pripeljejo v stik s sabo, da lahko občutim navdih, kreativnost in ljubezen, kar je poleg strokovnega znanja zame pomembno vodilo pri delu s posamezniki, ki se obrnejo k meni po pomoč.